wm top image 01

button waste master button ominaisuudet button tekniset tiedot button myynti

Turvallinen ja kestävä

Waste Masterissa ei ole lainkaan leikkaavia teräosia, joten sen käyttö on täysin turvallista. Laitteen patentoidut kääntölavat siirtävät ja jauhavat ruokajätteet säiliön laidan jauhatusreunaa vasten. Laitetta käytetään kaukosäätimellä, joten sitä ei voi myöskään käynnistää vahingossa.

Kestävä ja teknisesti edistyksellinen rakenne yhdistettynä korkealaatuisiin materiaaleihin takaavat Waste Masterille pitkän ja toimintavarman käyttöiän. Waste Masterilla on 3-5 vuoden täystakuu.

Biosuojattu

Antimikrobinen Bio-Shield suojaa bakteereilta ja niiden aiheuttamilta hajuilta. Se estää myös useimpien mikro-organismien kasvun. Waste Masterin sisäpinnat on valettu hajua ja likaa hylkivästä materiaalista.

bio shield logo

Hiljainen käyttää

Waste Masterin symmetriset kääntölavat ja vakautettu kestomagneettimoottori tasapainotetulla akselistolla yhdessä korroosionkestävyyden kanssa takaavat tasaisen, hiljaisen ja huoltovapaan käytön.

torque master logo

Waste Masterilla voidaan hävittää: pienet luut, kalan päät, kalan ruodot, munan kuoret, maissin tähkät, vihannesten tähteet, greipin kuoret, melonin renkaat, pähkinän kuoret, kahvin porot, hedelmien kuoret, teelehdet, yms. vast.

Lisätiedot ja myynti: myynti(at)wastemaster.fi   I   Asennus: alan erikoisliikkeet
red line